APRILIA ALL STARS 2022 – ODPRTO ZA JAVNOST

SOBOTA, 7. MAJ APRILIA ALL STARS SE VRAČA, APRILIJINO VELIKO PRAZNOVANJE, ODPRTO ZA JAVNOST

APRILIA RACING TEAM MOTOGP VOZNIKI, VELIKI PRVAKI IZ PRETEKLOSTI IN PRVAKI PRIHODNOSTI BODO NA STEZAH V MISANU, KI BODO POKAZALI SVOJE MOTOCIKLE IN SE SREČALI Z NAVIJAČI, TO BO EDINSTVENA PREDSTAVA, Z BREZPLAČNIM VSTOPOM, TESTNE VOŽNJE, FANTASTIČNE NAGRADE, NEPOZABNA IZKUŠNJA ZA LASTNIKE APRILIE IN VELIKO ZABAVE ZA VSE. NAJBOLJŠO GLASBO RADIJA DEEJAY IN M2O BOMO TAM POSLUŠALI POZNO V VEČER, ČEZ DAN PA VAS ZABAVALI S POLNIM DNEM AKTIVNOSTI NA STEZI IN V PADOKU.

Aprilia All Stars se vrača na stezo v Misanu in obljublja, da bo eden največjih motociklističnih dogodkov leta 2022.

V soboto, 7. maja, bo italijansko dirkališče gostilo veliko praznovanje Aprilie, njenih motociklov in največjih prvakov. To bo dan veselja in ljubezni do motorjev in italijanskega motociklizma.

In nenazadnje, kot je bilo v primeru prve izdaje leta 2019 v Mugellu, bo Aprilia All Stars odprta za javnost z brezplačnim dostopom do svetovnega dirkalnika Misano.

Podobe velikih prvakov Aprilie na ravnini MWC vzpenjajočih se na stroje RSV4, opremljene z generatorji dima, ki predstavljajo barve italijanske zastave, so bile vidne po vsem svetu. Šlo je za poslovilno sporočilo ob zaključku edicije Aprilia All Stars 2021, ki je bila zaradi takratnih zdravstvenih razmer zaprta za javnost. Obljuba, da bomo leta 2022 skupaj z odprtimi vrati, je bila držana.

7. maj bo spet nepozaben dan zabave, kjer bodo prisotni navdušenci pravi protagonisti. Dan za praznovanje ene najbolj zmagovitih znamk v motociklizmu, njene dediščine, njenih motociklov in njenih prvakov danes, včeraj in prihodnosti. Praznovanja se bodo udeležili dirkači ekipe MotoGP Aprilia Racing: Aleix Espargaró, Maverick Viñales in Lorenzo Savadori, ki bodo veseli srečanja z navijači, medtem ko bo izjemna Aprilia RS-GP, protagonist v razredu MotoGP svetovnega prvenstva, prava zvezda dogodka.

Na voljo bo poln urnik, ki bo vključeval javnost v parketu v izjemne dejavnosti, ki bodo vse nastavljene na zvočni prenos Radia Deejay in M2O, ki bosta v Misanu s svojimi slavnimi osebnostmi in njihovo glasbo.

V Misanu bodo praznovali trideseto obletnico Aprilijinega prvega naslova svetovnega prvaka Grand Prix, ki ga je leta 1992 osvojil Alex Gramigni v razredu 125. Ta izjemni motocikel  bo v Misanu in skupaj z njim vsi modeli, ki so napolnili Aprilijino fantastično torbico za trofeje, vse do RS-GP in vključno s 125 stroji, ki jih je vozil Valentino Rossi, legendarnimi 250 enotami Maxom Biaggijem in Lorisom, Capirossi in kolesa RSV4, ki so prevladovala na svetovnem prvenstvu SBK, tudi z Biaggijem.

Nekateri dogodki, ki jih ne smete zamuditi, vključujejo ogled ponudbe cestnih motociklov Aprilia in testne vožnje po čudovitih italijanskih cestah. Poseben prostor bo posvečen dvajsetletnici Aprilie Tuono, hiperjunak, ki je izumil – in še vedno predstavlja – kategorijo športnih koles z visokim krmilom. Prav tako bo prostor za e-šport, nakupovanje z oblačili in prodajo blagovnih znamk Aprilia in Aprilia Racing, predele s hrano in še veliko več.

Celoten urnik dogodkov bo kmalu na voljo!