Aprilia Tuareg 660 in Miran Stanovnik – ekskluzivna avantura za prve lastnike

Aprilia Slovenija v sodelovanju z motoavantura.si omogoča nepozabno izkušnjo pustolovskega doživetja z Miranom Stanovnikom  – ekskluzivno za lastnike novega potovalnega enduro motocikla Tuareg 660.

Aprilia nadaljuje legendarno zgodbo, ki so jo začeli leta 1985, ko so prvič predstavili lahki avanturistični motocikel, ki je bil narejen na osnovi dirkalnika za rally Pariz – Dakar. Zato bodo prvim desetim kupcem omogočili, da spoznajo skrivnosti terenske vožnje osebno od ‘puščavskega lisjaka’ ki je v svoji dirkaški karieri dirkal v praktično vseh puščavah sveta.

Z Miranom Stanovnikom se boste najprej spoznali z osnovami terenske vožnje in maksimalno izkoristili izjemen potencial, ki ga ima Tuareg 660. Po treningu na poligonu se boste pod njegovim vodstvom odpeljali na avanturo, ki vas bo tako navdušila, da nikoli ne boste prenehali z odkrivanjem novih krajev in domov prišli z nepozabno zgodbo.

Doživetje s Tuaregom 660 je zasnovano tako, da lahko sodelujejo lastniki novega adventure motocikla ne glede na nivo znanja in izkušenj.

Rezervirajte testno vožnjo v našem salonu in se prepričajte sami o tem kar zmore Tuareg 660 na cesti in izven nje!

AFTER MOVIE: Aprilia Slovenija: Racer Day's 2022