Deželak Junak – Pospremili smo ga z Vespami!

Miha Deželak, naš prijatelj in ambasador Pleško Group, se je že 8. leto zapored podal na dobrodelno odisejado. Tokrat s štirikolesnim kolesom!

Na svojem 10 dnevnem potovanju bo zaokrožil celotno Slovenijo ter zbiral sredstva, za Počitnice otrok, katerih starši ali skrbniki, jim jih ne morejo privoščiti.

V ponedeljek 6.6.2022 se je karavana kolesarjev, motociklistov, spremljevalnih vozil in avtodoma Radia 1, premikala tudi mimo Brezovice! Skupaj z Vespa klubom Ljubljana, smo za Deželaka pripravili mini postojanko in sprejem z Vespami, kjer smo mu predali donacije članov Vespa Kluba, ter ekipe in podjetja Pleško Group.

Deželaku je na tem delu poti pomagal pedalirati Challe Salle, mi smo pa angažirali našo ambasadorko Špelo Grošelj, da nam pomaga pri spremljanju ekipe naprej proti Ljubljani z luštno Vespo 50 Sprint!

Po kratkem PIT-STOPu so Vespe zabrenčale in karavana se je začela premikati proti Ljubljani. Hupanje, pozdravi in nasmehi vseh, ki smo jim prekrižali pot, so nam samo potrdili, da je to, kar dela naš srčni Miha Deželak tista prava dobrodelnost, ki izvira iz srca.

Pri Dolgem mostu smo karavano pozdravili, saj smo v tako velikem številu lahko naredili le nekaj kilometrov z njimi in jim zaželeli srečno na svoji poti. Mi smo se pa odpravili na kratek ‘road trip’ v Šentjakob, do gostilne Pečnikar, kjer so nas pogostili in smo lahko zaključili odličen dan, poln nasmehov in dobre volje, v stilu!

VSE SLIKE SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ